Foto’s/Video’s

Bus en boottocht 2009

Bustocht door het Land van Maas en Waal en een boottocht met diner op de Gouden Ham en de Maas.

59 Photos

Bus en boottocht 2010

Busreis door het Land van Maas en Waal en boottocht over de Maas tot de sluis van Grave en terug over de Gouden Ham.

10 Photos

Avondvierdaagse 2010

Alde Steeg bewoners nemen voor het eerst deel aan de avondvierdaagse in Beuningen.

65 Photos

Bourgondisch tafelen 2011

Op 17 februari 2011 was er een bourgondische maaltijd in `t Genoegen.

22 Photos

Allerlei vanaf 2005

Foto`s van Beuningen en allerlei activiteiten.

55 Photos

Winter februari en december 2012 en januari 2013

Park de Hoeve, Beuningse plas en omgeving en de uiterwaarden langs de Waal.

34 Photos

Bus/Boottocht 8 mei 2012

Bustocht met als gids Ria Kasser, hoofd zorg van de Alde Steeg en een boottocht met het luxueuze passagiersschip "De Sluizer", het varend middelpunt voor een fantastische rondvaart over de Maas

60 Photos

Avondvierdaagse juni 2012

Met dank aan de fotograaf Dhr. Chris Remmel Hij maakte de foto`s op de 2e dag.

20 Photos

Bioscoop bezoek en pannenkoeken 15-11-2012

Donderdag 15 november 2012 gingen 30 bewoners en 11 vrijwilligers op visite in de nieuwe bioscoop van Heemstrabaan en het pannenkoekenrestaurant De PANN aan de van Heemstraweg in Beuningen.De Stichting ~Vrienden van Alde Steeg~ trakteert!

15 Photos

Bouw Alde Steeg 2013

Het huidige zorggebouw met 66 appartementen maakt plaats voor 64 zorgappartementen, groepswoningen met 72 pleegzorgplekken en een zogenoemd zorghotel met 30 plaatsen.Totaal 166 bewoners/cliënten. De eerste fase van het project, met twee gebouwen, wordt begin 2015 opgeleverd. In het eerste kwartaal van 2017 moet alles klaar en bewoond zijn.

15 Photos

Overdracht DUOFIETS juni 2013

Dinsdagmiddag 18 juni hebben de Vrienden van Alde Steeg een duofiets aangeboden aan Zorgcentrum Alde Steeg. Voorzitter Tiny van Loveren memoreerde dat iets meer dan ’n jaar geleden de wens vanuit Alde Steeg was gekomen voor een duofiets. Namens de Vrienden zei hij bijzonder trots te zijn dat deze kostbare wens in relatief korte tijd werkelijkheid is geworden. Op zijn verzoek klonk een daverend applaus voor de belangrijke bijdrage die het Nationaal Ouderenfonds, Afdeling Wet Maatschappelijke Ondersteuning van de Gemeente Beuningen en het 2Wielercentrum uit Beuningen hebben geleverd.

15 Photos

Pannenkoeken januari 2014

Donderdag 30 januari 2014 gingen bewoners en vrijwilligers op visite in het nieuwe pannenkoekenrestaurant Den Tol aan de van Heemstraweg in Beuningen.De Stichting ~Vrienden van Alde Steeg~ trakteerde!

4 Photos

Dierentuinbezoek mei 2014

Op 20 mei trakteerden de vrienden van Alde Steeg de bewoners op een dag Ouwehand dierenpark in Rhenen.Alle thuisblijvers kregen een kado in de vorm van een schaal met lekkere drankjes en hapjes.De foto`s spreken voor zich. De foto`s zullen binnenkort in Alde Steeg vertoond worden op het grote scherm in het Genoegen.

76 Photos

Beuningen on Ice 17 december 2014

17 december 2014 zijn de bewoners en vrijwilligers op uitnodiging van de vrienden van Alde Steeg naar Beuningen on Ice geweest. Zij konden genieten van de schooljeugd die aan het schaatsen was, van koffie met gebak en van een borreltje.En genoten hebben ze!

8 Photos

Verwenmiddag 26 februari 2015

Onder leiding van Wendolien van Haren (Huidcoach/Huidspecialist) van Schoonheidssalon Beauty Star uit Beuningen en met medewerking van vrijwilligers, activiteitenbegeleiders en de Vrienden van Alde Steeg (die deze middag hadden aangeboden) werden de bewoners verwend. Nagels verzorging, handmassage, de verzorging van de huid, maar ook om even lekker tot rust te kunnen komen. Met een heuse beauty bingo met vele artikelen en waardebonnen.En als klap op de vuurpijl een heerlijk fruitbuffet voor alle aanwezigen.

32 Photos

Pannenkoeken april 2015

Op donderdag 23 april zijn de bewoners en de vrijwilligers/familieleden op uitnodiging van de Stichting Vrienden van de Alde Steeg naar het pannenkoekenrestaurant Den Tol in Beuningen geweest. In een modern pand naast de bioscoop heeft Den Tol een trendy uitstraling gekregen. Met de grootste bakwand van Nederland worden er 13 pannenkoeken tegelijk gebakken. In totaal 53 personen namen deel aan dit uitstapje.Beginnend met een wandeling van Alde Steeg naar het restaurant en genietend van een drankje en eindigend met een grote pannenkoek.

23 Photos

Dag van de ouderen 1 oktober 2015

Op 1 oktober vierden de bewoners samen met de Vrienden van Alde Steeg de dag van de ouderen. Koffie met gebak en een borreltje op zijn tijd. Het orkest de zeeschuimers zorgde voor de muziek en wist de aanwezigen van het begin tot het eind goed te vermaken.Van gezellige meezingers tot dansmuziek. Om half vijf konden alle aanwezigen genieten van een heerlijk buffet. Een zeer geslaagde middag met veel bewoners en hun familie.

15 Photos

Beuningen On Ice 16 december 2015

16 december 2015 om 10.00 uur gingen 35 bewoners van Alde Steeg op uitnodiging van de Stichting Vrienden van de Alde Steeg weer naar Beuningen On Ice. Koffie met gebak (Geschonken door Limburgia Beuningen), muziek en een drankje (Geschonken door Beuningen on Ice) maakten het uitstapje nog gezelliger. Met dank aan alle 33 vrijwilligers die mee hebben geholpen en dank aan het personeel van Alde Steeg. Alle bewoners ontvingen van de Vrienden een kado voor de feestdagen.Zie de laatste 2 foto`s.

15 Photos

Dierentuin 6 september 2016

Op 6 september 2016 gingen bewoners en begeleiders van zorgcentrum Alde Steeg op uitnodiging van de stichting Vrienden van Alde Steeg op reis naar de dierentuin in Rhenen. Ouwehands Dierenpark was door het mooie weer de plek van vele mooie kiekjes. Wat hebben allen genoten. Met dank aan alle begeleiders voor hun vrijwillige inzet!

9 Photos

Verwendag 10 november 2016

Wellnessmiddag Zorgcentrum Alde Steeg. Foto`s: B.Engelen Wat zou je kunnen verwachten op een wellnessmiddag van donderdag 10 november 2016? De vraag werd gesteld aan verschillende bewoners waarop èèn bewoner aangaf: het zal wel iets met verwennen te maken hebben. Maar op welke manier zou de activiteitenbegeleiding samen met de Vrienden van Alde Steeg de bewoners nu willen verwennen? Een andere bewoner gaf aan als het met verwennen te maken heeft dan wordt ik het liefst verwend met een glimlach en de gezelligheid van de mensen om mij heen. Dat was een mooi antwoord en zo heeft de middag er ook uit gezien. Veel gezelligheid, een prettig gevoel en een glimlach. Bewoners namen plaats aan verschillende tafeltjes en ieder tafeltje werd begeleid door een vrijwilligster. Er werd gestart met een schoonheidsquiz met vragen zoals waarvan een spiegel wordt gemaakt tot het benoemen van 4 schoonheidsproducten of welke werking kamille op het haar heeft. Tussendoor werden de handen van de bewoners die dat graag wilden in een lekker badje gedaan, gescrubd, gemasseerd en de nagels werden geknipt, gevijld en gelakt. Er waren 2 proffesionele dames gekomen die de werking van etherische olien uitlegde en de bewoners een heerlijke nek, hoofd of schoudermassage gaven. De keuken had gezorgd voor een fruitbuffet waarvan heerlijk gesmikkeld kon worden. De middag werd afgesloten met dank aan de Vrienden van Alde Steeg die het mogelijk maakte dat de bewoners naar huis gingen met.....een glimlach

30 Photos

Diner in het zorgcentrum ten bate van onze stichting

40 Gasten maakten gebruik van een door de stichting Vrienden van de Alde Steeg georganiseerd diner in het zorgcentrum. Per deelnemer ging € 10 euro naar onze stichting. Namens het bestuur nogmaals hartelijk dank aan alle deelnemers. In een aangepaste entourage genoten de aanwezigen van de kokskunsten van het facilitair bedrijf van de zorggroep Maas en Waal.

11 Photos

Mobiele keuken pannenkoeken 1 juni 2017

Op 1 juni 2017 hebben alle bewoners van Alde Steeg kunnen genieten van onbeperkt pannenkoeken eten. Diverse soorten werden er gebakken tussen 16 en 18 uur. Deze middag met muziek werd de bewoners , familie, vrijwilligers en personeel aangeboden door De Vrienden van Alde Steeg. Het personeel van pannenkoekenrestaurant Den Tol bakte 200 pannenkoeken per uur. Met dank aan fotograaf Beaky Engelen

26 Photos

Avondvierdaagse juni 2017

In juni rolden de bewoners en vrijwilligers van zorgcentrum Alde Steeg in Beuningen 4 dagen mee met de avondvierdaagse. De Vrienden van Alde Steeg verzorgden de rustpunten en het feest op de laatste dag.

54 Photos

IJsmiddag met muziek 21 -7-2017

Als cadeau ter gelegenheid van de nieuwbouw hebben de Vrienden van de Alde Steeg afgelopen donderdag in samenwerking met de Activiteitenbegeleiding een gezellige middag aangeboden aan alle bewoners. In het restaurant konden ze onder het genot van een kopje koffie of thee met een appelflap en een drankje meezingen, luisteren of dansen op de muzikale feestelijke klanken van de La, La, Ladies. De middag werd smaakvol afgesloten met een heerlijke ijscoupe. De niet aanwezige bewoners konden op hun eigen kamer van het lekkers genieten. Bedankt Vrienden van de Alde Steeg. Beaky Engelen bedankt voor de foto`s

10 Photos

 

 

Deelname bewoners en vrijwilligers van Alde Steeg aan de Beuningse avondvierdaagse in juni 2011.
Klik op de > voor het starten van de film.